Kauniit kohteet upeilla sisustuksilla ansaitsevat tulla nähdyksi! Tämän ajatuksen ympäriltä lähdimme kehittämään Näkyvyysyhteistyö-palveluamme, jota toteutamme tällä hetkellä omalla tuotannollamme tai vaikuttajayhteistyönä. Yhteistyö on mahdollista toteuttaa kohteisiin, joihin on tehty Premium- tai Superior-tasoinen sisustus.

Näkyvyysyhteistyöhön sisältyy aina blogi, blogikuvaus ja somemarkkinointi. Yhteistyö toteutetaan POFin omalla tuotannolla tai yhteistyössä vaikuttajan kanssa, riippuen halutun näkyvyyden määrästä.

Steineuksenkumpu 8 of 17 PRINT

Käytämme paljon aikaa sopivien vaikuttajien etsimiseen, jotta kanavana se toisi kohteelle mahdollisimman paljon oikeanlaista yleisöä. Vaikuttajamarkkinointi on nykyaikaa ja se antaa boostia uudiskohteiden markkinointiin. Rakennusyhtiölle sopiva vaikuttaja tekee viestintää, joka eroaa selkeästi yrityksen omasta brändiviestinnästä ja antaa erilaista näkyvyyttä kohteelle.

Testaa näkyvyysyhteisyötä rohkeasti kanssamme! Olemme saaneet erinomaisia tuloksia jo tehdyillä projekteillamme.

Oletko sisustamisesta kiinnostunut sisällöntuottaja?

Etsimme myös jatkuvasti uusia intohimoisesti sisustukseen suhtautuvia yhteistyökumppaneita, joiden kanssa voisimme toteuttaa erilaisia projekteja. Ota yhteyttä ja keskustellaan yhteistyöstä lisää!