Mikä ihmeen myyntisisustus? Myyntisisustus, myyntistailaus, myyntikalustus vai asunnon stailaus ?  Termit saattavat kuulostaa erikoisilta oman kodin sisustajalle, mutta hyvinkin tutulta rakennusyhtiön edustajalle.

Tiivistetysti myyntisisustus tarkoittaa myytävän asunnon sisustamista siten, että asunnon parhaat puolet korostuvat. Sisustustoimenpiteet selkeyttävät tilaa ja tekevät myytävästä kohteesta houkuttelevan potentiaalisen ostajan silmissä. Myyntisisustukset ovat osa asuntojen markkinointitoimenpiteitä, jotka tähtäävät asunnon mahdollisimman lyhyeen myyntiaikaan.

POF Interior toteuttaa sisustuksia rakennusyhtiöiden uudiskohteisiin, yleis- ja toimitiloihin sekä välillä myös yksityiskoteihin. Jokainen sisustus suunnitellaan tarkasti asunnon persoonallisuus, arvo ja tavoiteltava kohderyhmä huomioiden projektin alussa kerättyjen lähtötietojen mukaisesti. Olemme ainut toimija Suomessa, joka toteuttaa myyntisisustuksia Helsingistä Rovaniemelle saakka.

Olemme kehittäneet kolme eri sisustustasoa, jotka palvelevat eri hintatason asuntoja: Standard-, Premium- ja Superior design.

Standard design – Huipputasokas vakiosisustus, palvelee perustason asuntoja.

Premium design – Näyttävä sisustus, jossa käytetty designtuotteita, runsaita sisustuksia ja asetelmia sekä paljon kalusteita. Palvelee hintatasoltaan arvokkaampia asuntoja.

Superior design – Arvokas designkokonaisuus, jossa ylelliset, räätälöidyt yksityiskohdat korostavat asunnon arvoa. Palvelee uniikkeja huippukohteita, joille halutaan paljon näkyvyyttä. Superior-paketti sisältää lisäksi Näkyvyysyhteistyön sekä some-mainonnan.

Sisustuksemme tunnistaa laadukkaista kokonaisuuksista, emme käytä halpaketjujen valikoimaa muuta kuin pakon edessä. Emme tingi laadusta koskaan ja se näkyy sisustuksiemme jokaisella palvelutasolla.

15-vuoden kokemuksella olemme löytäneet tehokkaat tavat tehdä sisustukset siten, että toimintamme ei häiritse rakennustyömaata ollenkaan. Toimimme aina aikataulussa ja se minkä lupaamme, me myös pidämme.  Jos kohteesi kaipaa myyntisisustusta, ota rohkeasti yhteyttä ja aloitetaan projekti yhdessä!