Sisustusvinkit olohuoneeseen – GIITU.fi

GIITU INSPIRAATIOKARTTA MIIASALMI 05032020 4 scaled 1
Kasvokuva Oma koti valkoinen -blogin kirjoittaja Miiasta.

Kirjoittaja: Miia Salmi

Oma Koti Valkoinen -blogia kirjoittaa helsinkiläinen Miia, joka asustaa, sisustaa ja remontoi 80m2 kokoista kerrostalokolmiotaan japanilais-skandinaaviseen tyyliin. Suomen suosituimmaksi valitussa sisustukseen painottuvassa blogissa inspiroidutaan erityisesti pohjoismaisesta designista, minimalismista, ja iloitaan arjen nerokkaista pikkuideoista.

Suositun Oma Koti Valkoinen –sisustusblogin kirjoittaja Miia Salmi sisusti siskonsa olohuoneen sisustusverkkokauppamme GIITU.fi –valikoimaa hyödyntäen. Katso Miian suosikkituotteet ja poimi ajankohtaiset vinkit olohuoneen sisustukseen!

GIITU.fi sisustusverkkokauppa skandinaavinen sisustus ideat ja vinkit

Luonnonläheisiä sävyjä

Luonnonläheiset ja pehmeät sävyt, kuten beige, hiekka, savi ja hunajaiset viljaiset värit tekevät vaaleasta kodista kotoisan ja kutsuvan. Yhdistämällä eri luonnonsävyjä keskenään syntyy sisustukseen särmikkyyttä ilman voimakkaita kontrasteja.

Siskollani on samankaltainen sisustusmaku kuin minulla ja meidän molempien kodeissa vaaleus ja harmonia ovat ykkösjuttu. Siskoni sisustuksessa beigen ja hiekan sävyt ovat pääosassa ja se näkyy etenkin tekstiileissä, jotka olohuoneessa olevat isossa roolissa.” Miia kertoo.

Beige, luonnonvalkoinen ja hunajainen ruskea herättävät sisustuksen eloon ilman suurta värikirjoa. Siskoni rakastaa luonnonmateriaaleja, kuten villaa, pellavaa, puuvillaa, puuta ja savea. Hän kaipasi olohuoneeseensa maanläheistä ja kotoisampaa tunnelmaa, jonka luomiseen hyödynsin GIITU:n sisustuskaupan ihanuuksia.” Miia jatkaa.

GIITU.fi sisustusverkkokauppa skandinaavinen sisustus ideat ja vinkit

Skandinaavisen kaunis UER sohva

Miia iski siskoineen silmänsä Giitun upeaan UER-sohvaan, jonka sirot jalat tekevät sohvan ilmeestä kevyen ja ilmavan. Verhoilukankaaksi Miia valitsi hiekansävyisen, hieman harmaaseen taitavan beigen, jonka ympärille olohuoneen sisustus lähti rakentumaan.

Pehmoisella Orinoco-kankaalla verhoiltu sohva on huoleton elämänkumppani ja kaunis katsella. Höyhentäytteillä muhkeutetut sohvatyynyt ovat mukavan rennot ja tekevät päivätorkkuista ja rentoutumisesta nautinnollista.

GIITU.fi sisustusverkkokauppa skandinaavinen sisustus UER sohva

Kauniita kokonaisuuksia

Skandinaavisen sirolinjaisen sohvan rinnalle poimin GIITUn sisustusvalikoimasta upean Trip-valaisimen ja kokoelman kauniita koristetyynyjä, jotka sitovat mustajalkaisen sohvan ja muut kalusteet yhteen.” Miia kertoo.  

GIITU.fi -sisustusverkkokaupamme kattava tuotekokoelma koostuu tarkasti valikoimistamme sisustustuotteista, joita on helppo yhdistellä toisiinsa. Lisäämme uusia tuotteita tasaiseen tahtiin ja voit aina luottaa että tuotteemme sointuvat yhteen – kauniiden kokonaisuuksien luominen ei ole koskaan ollut näin helppoa!

kuva
Giitu sisustusverkkokauppa sisustusvinkit 27816
GIITU.fi olohuoneen sisustusvinkit skandinaavinen sisustus inspiraatio

Sisustusbloggaaja Miia Salmen vinkit olohuoneen sisustukseen:

  1. Ensin isot, sitten pienet! Aloita sisustuksen kokoaminen suurimmasta pienimpään. Valitse ensin kalusteet kuten sohva, säilytyskalusteet ja pöytä, sen jälkeen matto, verhot ja valaisimet. Täydennä lopuksi pienemmillä sisustustavaroilla, kuten koristetyynyillä, tauluilla, viherkasveilla ja maljakoilla.
  2. Tee inspiroivia kuvakollaaseja! Sisustuskaupan tuotekuvien avulla hahmotat kokonaisuuden paremmin. Käytä apuna maksuttomia kuvakollaasiohjelmia ja yhdistele kuvia eri tuotteista nähdäksesi miten ne toimivat yhdessä. Samalla saat luotua sisustukselle punaisen langan ja ostoslistakin syntyy kuin itsestään.
  3. Yhdistele uutta ja vanhaa rohkeasti! Älä laita kotia kerralla uusiksi, monesti sisustettavaan tilaan saa uudenlaisen ilmeen pienilläkin muutoksilla. Kokeile ensimmäisenä vaihtaa järjestystä ja uudista tarvittaessa vanhoja kalusteita maalin avulla. Maalaa vanha tylsä lipasto vaikkapa kauniin beigeksi ja tuunaa puisen sivupöydän jalat mustaksi.
  4. Kerää pienet sisustusesineet näyttäviksi sommitelmiksi! Maljakot, kirjapinot, kynttilät ja muut koristeet ovat yhdessä näyttävämpiä, kuin sinne tänne yksinään ripoteltuna. Tee pöydälle ja lipaston päälle sisustusasetelmia, joissa on eri korkuisia ja muotoisia esineitä. Yhdistelemällä erilaisia materiaaleja sommitelma säilyy luonnollisena ja spontaanisti syntyneen näköisenä.
kuva 1