Sisustusverkkokauppa palvelee myös yritysasiakkaita

lahja

Sisustusverkkokaupassa on nyt yrityksille luotu B2B -puoli, josta löytyy kaikki POFn sisustamat päällä olevat stailikohteet ja paljon muuta. Businesspalvelut on luotu säästämään aikaa ja rahaa eri hankkeiden seurannassa sekä hankintojen keskittämisen avulla.

Kohteiden hallinnan ja tarkastelun lisäksi olemme luoneet palveluun esimerkkejä räätälöitävistä muuttolahjapaketeista kaikkiin kohteisiin ympäri Suomea, olipa kyseessä sitten muutaman asunnon pientaloyhtiö tai mittava hanke. Tee talokohtainen muuttolahjatilaus!

moeve HomeSpa Divider

Valitse vaikkapa kauniita kodin tekstiilejä, jotka ovat mukava lahja uuteen kotiin, ja joita asiakas voi tarvittaessa täydentää myöhemmin samalla sarjalla. Muuttolahjat toimitetaan kauniisti pakattuna ja ne odottavat saajaansa valmiina uudessa kodissa.

Muuttolahjojen lisäksi verkkokauppamme mahdollistaa esimerkiksi erilaisten räätälöityjen myyntikampanjoiden toteuttamisen. Kampanjan yhteydessä POF Group toimittaa tuotteet toiveidenne mukaisesti vaikkapa suoraan asuntoihin.

moeve Wellness Stil

Vaihtoehtoisesti voit antaa lahjansaajan valita itse mieluisensa tuotteen verkkokaupan valikoimista lahjakortin avulla. Lahjakortit voidaan räätälöidä sisältämään tuotteita tai Gredittiä suoraan verkkokauppaan.

Sopivan arvoinen summa on täysin päätettävissänne ja summasta riippumatta asiakkaasi löytää tuotteistamme varmasti laadukkaan ja sopivan vaihtoehdon omaan sisustusmakuunsa ja tarpeisiinsa.

Sisustusverkkokauppa on osa POF Group Oy:tä.