POF tukee päiväkoteja

giituliivit pirkkala3 scaled 1

Lahjoitimme yhteensä 800 heijastinliiviä Pirkkalan päiväkotien lapsille. Heijastinliivit otettiin päiväkodeissa ilolla vastaan, sillä kovassa käytössä olevat liivit kaipasivat monilla jo päivitystä. Meille liivien hankinta oli mieluinen panostus lasten turvallisuuden edistämiseksi. Lisäksi halusimme lahjoituksen avulla mahdollistaa sen, että päiväkodit voivat sijoittaa liiviostoihin suunnittelemansa rahat muuhun käyttöön.

DSC00233

POF on lahjoittanut aiemminkin rahaa hyväntekeväisyyteen esimerkiksi joululahjojen hankkimisen sijaan. Tällä kertaa halusimme valita lahjoitukselle paikallisen kohteen. Tuskin olisimme voineet keksiä parempaa kohdetta kuin pienten lasten näkyvyyden edistäminen vuoden pimeimpinä aikoina.

giituliivitpirkkala3

Liivejä toimitettiin eri väreissä, jotta eri ryhmiin kuuluvat lapset on helpompi tunnistaa. Myös ihan pienimmät lapset saivat kokoisensa liivit, jotta leikkiminen ja liikkuminen liivien kanssa on mahdollisimman mukavaa. Liivien taakse on painettu POFn rinnalle äskettäin avautuneen sisutusverkkokauppa Giitun logo.

giituliivit pirkkala5 scaled 1

Liivit pääsivät heti todelliseen testiin erilaisissa pihaleikeissä, eivätkä ne tuntuneet vauhtia hidastavan. Liiveissä onnistui niin kiipeily ja mäenlasku kuin hiekkaleikitkin. Oikeankokoiset liivit sujahtivat näppärästi toppahaalareiden päälle sivuilla olevien kuminauhojen ansiosta. Kevyemmälläkään vaatetuksella liivit eivät silti olleet liian isoja.

giituliivitpirkkala4

Myös POFn oma henkilöstö sai samalla käyttöönsä uudet heijastavat liivit ja takit, sillä leikkikenttien ohella hyvä näkyvyys työmailla on ensiarvoisen tärkeää turvallisuuden kannalta.

giituliivit pirkkala2 scaled 1